Få hjälp med städningen

Apr 03 2019
admin

Att få hjälp med städningen i hemmet är idag ingenting som är ovanligt eller speciellt konstigt. Allt fler personer ser möjligheten i att få mer tid över till annat, som man tycker är roligare, än att behöva ta hand om hemmet. Det är både yngre personer och äldre personer som använder sig av en städfirma och det bästa är att man till och med kan använda sig av RUT-avdrag för att få hälften av arbetskostnaden betalad av staten.

Så går det till

När du anlitar en städfirma i Bromma eller andra delar av Stockholm behöver du först se till att städfirman är professionell och seriös. Du bör bland annat titta på hur många anställda som finns på företaget och om det finns bra recensioner från nuvarande eller tidigare kunder. Se även till att den städfirma Bromma som du använder dig av har en försäkring om någon olycka skulle hända när personalen är i ditt hem.

Du kontaktar en städfirma som du tycker verkar bra och bestämmer därefter tillsammans vilken typ av städning du vill ha och hur ofta som du behöver hjälp. Vissa vill bara ha ett engångstillfälle inför ett kalas som ska äga rum, medan andra vill ha hjälp återkommande, t.ex. varje eller varannan vecka. Vissa städfirmor står för städmaterialet, men det vanligaste är att du behöver ha detta på plats dagen då städningen ska äga rum.

Kostnader

Hur mycket din städning kommer att kosta kan vara väldigt varierande beroende på vilken städfirma som du väljer att använda dig av. Det bästa ä om du kan be om offerter från olika företag för att på så sätt jämföra priserna mot varandra. För vissa fungerar timpris bäst, medan andra vill ha ett fast pris utan att tiden ska vara avgörande för hur bra städningen kommer att bli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *