mars 8, 2016

Om Oss

 

Vi är ett företag som brinner för svenskt föreningsliv. Sponsorkaffe.se är en del av det produktutbud som företaget Sponsor365 Ek. Förening – har för att stötta välgörenhetsorganisationer, skolklasser och föreningar. Sponsor365 har sitt huvudkontor i Alfta som ligger mitt i hjärtat av underbara hälsingland.

Varför handla hos oss?

Vi erbjuder företag och privatpersoner en premiumprodukt i världsklass som de normalt kanske skulle köpa utav kvalitet´s leverantörer! Skillnaden är att när man köper produkten av oss så stöttar man sin favoritförening, dessutom gör man det till ett bra pris.

Många föreningar kämpar för att få till det ekonomiska genom att sälja olika produkter från en uppsjö av leverantörer. Ofta är det rejäla överpriser på varorna. Kaffe är ju någonting som de flesta dricker flera koppar om dagen och kan man fika samtidigt som man hjälper en förening ekonomiskt så känns allting mycket bättre. Vårt kaffe har inga fantasipriser utan kostar lika mycket som i butiken. Den stora skillnaden att det är inte butiken som får vinsten utan här går den största delen av vinsten till svenskt föreningsliv och till den förening du väljer att stötta.

Det tycker vi är bra, stöd en förening du med!