Plattsättare i Solna – med våtrummet i fokus

Dec 11 2019
admin

Badrum eller våtrum där tvättmaskin hålls? Oavsett vilket våtrum det handlar om är kraven på kvalitet höga. Det ska inte läka, inte lukta mögel och det ska vara vackert och väl inrett. Låter det enkelt? Det kanske det gör men det är långt ifrån enkelt att trolla fram ett snyggt men samtidigt hållbart våtrum.

För att få ett perfekt resultat behöver du en duktig plattsättare. Bor du i Solna är svaret givet – en bra plattsättare i Solna är vad du ska leta efter.

Som tur är finns det en del olika plattsättare i Solna att välja emellan, det gäller att pricka in det som passar dig bäst.

Kakel eller klinker – fråga dina plattsättare i Solna

Föreställ dig att du drömmer bort dig och ser ditt nya badrum framför dig. Hur ser det ut? Vilka färger tänker du på? Ska stilen vara modern eller vill du satsa på ren nordisk enkelhet istället?

Drömmen avbryts när du tittar på nätet och ser att det finns massor med material att välja mellan. Du ser begrepp som kakel, klinker, granitkeramik, mosaik och natursten. Vad betyder alla dessa och vilket passar in i din dröm?

För att inte komma bort i materialdjungeln ska du sätta dig ner i lugn och ro, välja ut ett erfaret företag inom plattsättning i Solna och fråga om råd.

I dagsläget finns det gott om olika material och designlösningar, något som gör att kunden lätt kan känna sig vilsen. Det är just där en kunnig plattsättare kommer in med bra förslag och praktiska lösningar.

Helhetslösningar eller delprojekt?

De flesta plattsättare i Solna tar gärna alla sorters uppdrag – från helhets till delprojekt. För dig som kund innebär det att du kan utan några problem kontakta ett företag och be om en offert utan att behöva oroa dig för uppdragets storlek. Oavsett om det gäller en helrenovering eller ett mindre jobb bör du kunna hitta en pålitlig partner bland plattsättarna i Solna.

Glöm inte heller ROT-avdraget. Det appliceras på alla hushållsnära tjänster oberoende av deras omfattning. ROT-avdraget innebär 30 procent avdragsgilla arbetskostnaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *