juni 28, 2016

Tjäna pengar till din förening..

Välkommen att tjäna pengar till Er förening!

Vi erbjuder er möjligheten att i samarbete med Sponsorkaffe.se få ett rejält tillskott till föreningens, skolklassens eller välgörenhetsorganisationens kassa. Genom att sälja vårt kaffe till både privatpersoner och företag så har föreningen möjlighet att säkra en växande månadsintäkt. Vi på sponsorkaffe.se värnar om svenskt föreningsliv och erbjuder en provision till anslutna föreningar med upp till 50 kr per kilo sålt Sponsorkaffe.

Kaffe hemma?

I princip alla familjer har en kaffebryggare hemma som används flitigt var dag. Tänk bara tanken om man sponsrade er förening med upp till 50 kr per kilo bara genom att dricka kaffe i hemmet.
Det kan inte bli enklare än så. Dessutom är det inte vilket kaffe som helst du ställer på fikabordet. Det är ett premiumkaffe speciellt framtaget för svenskt föreningsliv och deras kaffedrickare.

Hur tjänar ni pengar?
Kunden beställer sitt kaffe via oss. via en länk som är unik just för er förening, en länk som ni delar ut till alla era medlemmar, lägger på er hemsida eller anger i ert nyhetsbrev.
– varje gång en beställning görs – så ser ni er provision i realtid på ert eget “kontor” i vår webbshop. Ni kan enkelt begära ut en utbetalning (minsta utbetalning är 1000 kr) och vi betalar ut er provision inom 3-5 arbetsdagar efter begäran. Era kunder kan göra engångsköp eller skapa ett månads abonnemang på autogiro. Alla beställningar via vår onlineshop levereras direkt hem till kunden, vilket minimerar lager o logistik för er del. Försäljning kan även ske på traditionellt vis där föreningen tar upp beställningar och vi levererar till föreningen.

 

Kaffe på jobbet?

Som förening kan vi på sponsorkaffe.se erbjuda föreningens befintliga sponsorer ett premiumkaffe på jobbet/ arbetsplatsen till ett riktigt bra pris. Vi erbjuder företag enstaka inköp och månadsabonnemang där företaget har möjlighet att bli kaffe sponsor. Detta arbete sköter vi på sponsorkaffe.se helt och hållet och upp till 50 kr kilot beroende på kaffeprisindex går oavkortat till er förening. Smidigt, eller hur?

Kontakta oss för att ansluta er förening och ingå i ett samarbete med oss helt kostnadsfritt. Vill ni veta mer om vad vi kan bidra med till er förening så tveka inte att kontakta oss.