januari 7, 2016

Om vårt Kaffe

 

Sponsorkaffe.se samarbetar med svenskt föreningsliv och deras medlemmar samt alla kaffeälskande företagare.

I framtagandet av vårt kaffe har vi inte bara tittat på kostnaderna utan även kvalitet. Vårt mål är att hitta en balans mellan kostnaden för premium/kvalitets kaffe samt en stabil intäktsström för våra kunder och samarbetspartners (föreningarna, välgörenhetsorganisation och skolklasser). Allt för att slutkunden – de kaffeälskande kunderna – skall känna att de får ett kvalitetskaffe i sin kopp – samtidigt som de hjälper en förening eller välgörenhetsorganisation. En så kallad  – Win – Win – Win situation.

Sponsorkaffe är en mellanrost baserat på 100% arabica bönor med citrustoner från Kenya, Burundi och Etiopien. Syrligheten kommer från Colombia och sötman från Brasilien. Kaffet är anpassat för att tillfredsställa alla kaffedrickare.

Vi har varit noga med urvalet av leverantörer och tillverkare utav vårt kaffe, vi vill ha den absolut högsta kvaliteten av tillverkning och leverans samt ett nära samarbete med rosteriet för att kunna tillgodose alla våra kunders önskningar – och vad är inte bättre än en kunglig hovleverantör utav kaffe. Vårt premium kaffe tillverkas av den kungliga hovleverantören Lindvalls Kaffe i Uppsala. Valet föll sig naturligt på dem att de skulle få vara delaktiga i att ta fram vår blandning av Sponsorkaffe till våra kunder. Då de har en 123 årig erfarenhet av kaffe såg vi att det fanns hög kompetens och erfarenhet som vi vill knyta till vårt kaffe. Vi har höga krav på smak och kvalite och enbart Lindvalls kunde leva upp till den kaskad av kvalitets punkter vi har för vårt unika kaffe.

Det är viktigt för oss på Sponsorkaffe.se att erbjuda våra kunder en smakupplevelse som man kommer ihåg och njuter av. Allt ifrån det att man får sitt paket i handen – till att man får den välbehagliga känslan när man har druckit upp sin kopp. Vi vill ge er en “aha” upplevelse via vårt kaffe – en upplevelse att man njuter av sin kopp kaffe – både i kropp och själ.

Trenden i världen i dag är att kaffedrickarna blir mer och mer medveten om sitt kaffe. Det finns ett intresse och en nyfikenhet där man ifrågasätter och väljer bort kaffesorter på andra grunder än bara priset. Vi på Sponsorkaffe välkomnar dessa kunder och tycker att det är en självklarhet att ha en sådan inställning till det man för till sin mun. Här kan du läsa mer om våra värdegrunder för vårt kaffe

Sponsorkaffe.se´s samarbetsmodell med svenskt föreningsliv är unik och hett eftertraktad. Detta tillsammans med viljan från kunden att dricka det bästa samtidigt som att stötta sin favoritförening medför möjligheter till marknadens bästa marginaler som även accepteras av konsumenterna.

Vi på Sponsorkaffe.se ser kaffe som en viktig intäktskälla i svenskt föreningsliv.