Flytten från Stockholm krävde flyttstädning

Sep 27 2021
admin

Det händer ibland att livet tar oväntade vändningar. Idag är det inte ovanligt att man blir förflyttad eller får ett nytt jobb på annan ort. När det händer och situationen är akut kan det bli komplicerat. En lägenhet finns oftast och innebär att man ska hinna med att packa och göra en flyttstädning innan man rullar ut från Stockholm.

När Kerstin fick en högre befattning inom företaget innebar det flytt till ny ort. Tiden var knapp och hon behövde hitta någon som kunde sköta flyttstädningen i samband med avresan från Stockholm. Mamman kunde inte hjälpa till då avresan var allt för snart så flyttstädningen fick göras av någon annan, någon som bodde i Stockholm. Men vem skulle hon fråga?

Firma i Stockholm bokades för flyttstädning

Det tog bara en slagning online för att hitta en städfirma som gjorde flyttstädning i Stockholm. Kerstin ringde med det samma och kunde inte tro att hon hade sådan tur. De hade några jobb utanför Stockholm men skulle hinna med hennes flyttstädning nästkommande tisdag, ett par dagar innan flyttlasset skulle gå. Hon funderade och ringde mamma som sa att det var klart att hon fick sova där.  Nu när flyttstädningen för lägenheten i Stockholm var bokad kunde hon börja fokusera på packningen.

Skönt att slippa städmomentet

 När man som Kerstin ska flytta från Stockholm har man inte tid med flyttstädning. Då ska det göras flyttanmälan, packas och planeras för framtidens bostad. En bra tid att passa på att slänga ut allt som man inte längre behöver och se till att hemmet är helt tomt. 

Viktigt att ta reda på hur städfirman ser på flyttstädning just i Stockholm. Ingår balkong och förråd eller måste man själv städa dessa innan man lämnar över nyckeln? Putsar de fönstren som Kerstins inhyrda städfirma gjorde?

Möjligheten att frigöra tid till annat i ett läge där tiden är knapp är en lyx som faktiskt är fullt möjlig. För vem kan inte tänka sig att lämna över nyckel och styra mot nya hemmet utan att ens behöva ta fram vare sig dammtrasa eller mopp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *