Bästa målarna i stan!

Oct 22 2018
admin

Vi är ett gäng målare i Stockholm som kan vår bransch. Du som kund kan enkelt förlita dig på oss. Att hitta oss är lätt, gå bara in på webbplatsen målare stockholm så syns vi direkt!

Du kommer inte att ångra dig om du anlitar oss.

Vi använder kulörer av bästa toppkvalitet och kan utefter er kunder blanda och mixa färgerna till önskat resultat. Vårt gäng är unikt med vårt synsätt kring detta med målning. För oss är måla inte bara att ta ett drag med penseln eller rollern för ett snabbt färdigt resultat. Nej, att måla är för oss en konst där man måste se på objektet som i en tavla. Man kan uttrycka det som att välja rätt ton för kulören till det tänkta ändamålet.

Exempelvis där kunden önskar vitt i ett rum, vilken vit? Det finns många olika vita kulörbrytningar. Det finns benvit, beige-vit eller vitgrå för att nämna några få.

Det är då vi hjälper till! Vi hjälper kunden att se objektet ur en målares ögon. Vi kan tipsa och visa genom kulörprover hur objektet kan komma att se ut i den tänkta färgen. Ett kök där kunden kanske tänkt en viss toning på färgen kan rentav göra just det rummet onödig orättvisa genom fel sorts ton färgmässigt på väggarna eller taket. Det är därför du ska välja vår expertis. Vi vågar hjälpa till på riktigt. Andra målare i Stockholm kanske gör tvärtom, tar uppdraget men utgår enbart efter vad kunden har för önskemål gällande färg utan konskevenstänk för hur objektet blir i den färgen utan bara snabbt vill få uppdraget utfört. Så gör inte vi. Vi vill kundens bästa.

Vi vågar säga att vi är bäst då vi dessutom håller låga priser på våra tjänster eftersom vi jobbar nära våra leverantörer.

Vi ser alltid till att kunden är nöjd till hundra procent och viker oss inte förrän det är uppnått. Utan våra kunder har vi ingen verksamhet och får inte utföra det vi älskar; nämligen att måla!

Välkommen till oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *