Bästa flyttfirman i stan!

Nov 26 2018
admin

Ska du flytta? Har du mycket möbler som ska forslas? Inga problem, det fixar vi!

Vår flyttfirma ligger i Stockholm och vi är ett gäng glada flyttgubbar som med en säker hand forslar dina möbler med en snabbhet utan dess like. Vi vet att den som flyttar är i behov av att fort komma på plats i sitt nya boende och därför är detta en av alla egenskaper varför du ska anlita oss till din flytt!

Men bara för att vi är snabba är vi inte slarviga på något sätt. Vi tar hand om dina allra ömtåligaste saker utan att något förstörs eller går sönder. Skulle något mot all förmodan ändå gå sönder är vi snabba med att ersätta såklart. Men vi lovar att detta har aldrig hänt våra kunder och du kommer heller inte att bli den första att råka ut för det!

När vi väl är på plats med alla dina saker till nya hemmet hjälper vi självklart till med att bära in allt! Vi har starka armar och händer så det orkar vi!

Även om vår flyttfirma ligger i Stockholm tar vi såklart uppdrag i hela stan och även hela landet. Vi erbjuder bra paketpriser och på vår hemsida flyttfirma stockholm kan du enkelt gå in och kika runt på våra olika priser. Vi kan också erbjuda flyttkartonger till den som behöver för att packa in det som behöver paketeras. Detta ingår i våra paketlösningar.

Tveka inte att kontakta oss för en offert. Vi erbjuder både billiga priser och pålitliga flyttgubbar som med glädje tar hand om din flytt. Inget uppdrag är för litet eller för smått för oss.

Vi kan även utföra företagsflytter och har naturligtvis paketpriser för detta också!

Tveka inte utan ring eller maila oss om din flytt! Du kommer inte att ångra dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *